We zijn er nog steeds

We zijn er nog steeds, al was het wel op een langzamer tempo dan dat je van ons gewend bent. Dat heeft een reden – eigenlijk meer dan een reden. Bianca kreeg er naast de mantelzorg voor haar moeder nog een baan bij; ze is sinds maart raadslid in de gemeente Lansingerland. Onverwacht was dat wel; ze is met behoorlijk wat voorkeurstemmen gekozen. Ze moest haar weg gaan vinden; veel lezen, weinig handwerk in die periode. Terwijl het andere “reguliere werk” allemaal wel gewoon door gaat.

Daarnaast de verschuiving van de webshop van Lightspeed naar WordPress. Doordat een en ander stil viel waren de kosten om de webshop open te houden bij Lightspeed enorm, en haalde Chef-wol die er niet uit. De basis werd opgezet door Steven, en van tijd tot tijd worden er nieuwe garens toegevoegd. Voorlopig richten we ons op sokkengarens, want daar ligt toch wel de passie van Bianca.

Bij WordPress moet de webshop opnieuw worden opgebouwd, en daar zijn we eigenlijk nog steeds mee bezig. In de komende tijd krijgt Bianca daar wat hulp bij, want Wietse komt dit jaar stage lopen bij ons. Hij heeft in zijn stage in het voorjaar een prachtige selectie garens geverfd, die we binnenkort gaan fotograferen en online gaan zetten.

En zojuist is er een nieuwe sokkenclub aangekondigd. Met de Muziek mee is het thema. Wietse gaat die in de komende tijd verven, en we zijn heel benieuwd hoe zijn interpretatie op dit thema gaat worden.

Wat Alexa betreft hebben we ook leuk nieuws: er komt op 20 september een boek uit. Lace – kantbreien voor beginners. Nog een reden waarom Bianca zo stil is geweest – zij heeft Alexa geholpen met testen! Je kunt het boek hier pre-orderen.

Dit waren de nieuwtjes voor nu – blijf allemaal gezond!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit: