Lace – Kantbreien voor Beginners

Wat een prachtig boek heeft Alexa Boonstra geschreven. Lace – Kantbreien voor beginners laat je kennis maken met gaatjes breien. Of het nu sokken zijn, of een deken, een omslagdoek of een trui, met gaatjes breien wordt je werk nooit saai.

Daarbij maakt Alexa op een speelse wijze ook heel goed gebruik van kleur, waardoor je naar het ontwerp toegetrokken wordt. Op dit moment zijn de ververs bij Chef-Wol heel hard bezig om de juiste kleuren te verven.

Wat verven van garens aangaat: op donderdag helpt Wietse in het bedrijf, en als het mooi weer is, mag hij verven. Hij is begonnen met verven op gevoel, en is zich nu aan het trainen in het verven volgens een moodboard, of verven voor garens uit een boek. Dat laatste is lastiger dan het verven op gevoel, omdat je je dan aan bepaalde recepten moet houden. Een mooi leermoment voor hem. De eerste strengen van zijn hand zijn ondertussen in de shop te vinden – en meer volgt zo snel als mogelijk is.

Terug naar Lace – wij willen Alexa van harte feliciteren met dit prachtige boek, en wij hopen dat veel mensen uit haar boek de items gaan breien die ze mooi vinden. Zelf ga ik de Cooper Socks binnenkort opzetten… in een andere kleurencombinatie dan die in het boek staat, maar dat mag de pret niet drukken.

Het prachtige boek van Alexa Boonstra
Deze wordt geadviseerd voor Ava Shlanket
Deze wordt geadviseerd voor de Like a Flower Shawl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit: