Klantenservice

Bij Chef-Wol.com proberen we zo goed mogelijk ons best te doen om u te helpen, met raad en daad bij te staan en advies te geven. Toch kan het voorkomen, dat er iets niet goed gaat, of dat u ergens niet uit komt. Wij zijn namelijk ook gewoon mensen, en mensen maken fouten.

Wij zouden het in dat geval zeer op prijs stellen dat u contact opneemt – het liefste per e-mail naar klantenservice.chefwol.nl@gmail.com, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Bij ruilen of retour: Graag even melden per e-mail, zodat we de ruil/retourzending cq ruiling vlot kunnen laten verlopen. Chef-wol.com werkt volgens de geldende algemene voorwaarden met betrekking tot retouren – en zal bij gegronde redenen in dezelfde week na ontvangst tot overboeking van het retourbedrag overgaan.

Bij niet-leverbaar: Mocht blijken dat een product om de een of andere reden niet leverbaar is bij de desbetreffende groothandel, dan wordt altijd besloten tot terugboeking van betaalde gelden.

Levertijden: De levertijden zijn afhankelijk van de voorraden van leveranciers. Bij leveranciers uit het buitenland moet bij nabestellingen gerekend worden met een minimale bezorgtijd van een week, voordat de betreffende goederen bij ons in huis zijn. Bij Nederlandse groothandels is de levertijd 1 – 2 dagen, waarna daarna uitlevering naar de klant plaats vindt.

Wettelijke bedenktijd: De klant heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, waarin een bestelling kan worden gewijzigd (mits die nog niet is verzonden), of ongedaan kan worden gemaakt.

%d